Avatar 2: Jak to vypadá s pokračováním nejúspěšnějšího filmu všech dob? James Cameron to ví

Režisér má pro nás pár zajímavých informací.

I když se to nezdá, od premiéry filmu Avatar uplynulo už nějakých osm let. A přestože jde s téměř 2,8 miliardami dolarů o nejúspěšnější projekt všech dob, s pokračováním si dávají tvůrci hodně načas.

Ovšem, čekání se zřejmě vyplatí, protože není v plánu jen jeden další film, ale hned čtyři. A jak to s nimi aktuálně vypadá? To prozradil režisér James Cameron:

"Věc se má tak, že se nesoustředím na Avatara 2. Soustředím se stejně na Avatara 2, 3, 4 a 5. To je přesně to, jak k tomu přistupuji. Na všech se pracuje se stejným úsilím. Zrovna jsem dokončil scénář k Avatarovi 5. V současné chvíli začínám proces aktivních příprav. S herci budu pracovat na snímání jejich pohybů v srpnu, takže jsem se upsal produkci každý den. Jedeme na plný výkon a vše je naplánované, takže do toho jdeme naplno. Přijde mi, jako by mě zrovna pustili z vězení, protože jsem byl poslední dva roky ve scenáristickém doupěti. Aktuálně si užívám života. Neužívám si psaní. Nepřál bych psaní ani nejhoršímu nepříteli."

Pracovat na čtyřech filmech naráz není sranda, takže není divu, že je James trošku vyčerpaný. Ale odměnou mu bude to, že filmy jistě finančně uspějí. Spousta lidí se na ně hodně, ale opravdu hodně těší.

Premiéry jsou naplánovány vždy na prosinec a to v letech 2018, 2020, 2022 a 2023. Ale už několikrát jsme zažili, že se posouvalo datum produkce i premiéry, takže je na místě to brát s rezervou.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat