Živí mrtví: Po čem se stýská jednomu z herců ze seriálu, jehož postava byla zabita?

Co mu chybí? POZOR, SPOILERY!!!

Postava Tyreese už v The Walking Dead není nějaký ten pátek, ale jak to tak vypadá, jeho představiteli Chadu L. Colemanovi se po natáčení stále stýská. Proč? Co mu chybí nejvíc?

"Interakce mezi herci a štábem a produkčním týmem. Je to jako být součástí skvělého basketbalového týmu, kde jsou všichni zapálení do toho, co děláme a všichni jsme chytří a zábavní. Takže ať se ve skutečném světě děje cokoliv, máte partičku kámošů, kteří na to mají svůj názor okořeněný o zvrácený smysl pro humor. Jsou to výjimeční lidé. Být poblíž nich a moci s nimi tvořit, to je to, co mi chybí nejvíc."

Chad rozhodně není jediným hercem, který se rozloučil se seriálem. V Živých mrtvých se umírá jako na běžícím páse, takže už odešla hromada vedlejších i hlavních postav. A je pravda, že několikrát z jejich úst zaznělo něco ve stylu, že jsou jako jedna velká rodina.

Skutečně se zdá, že na place vládne velmi přátelská atmosféra. Tak snad něco podobného herec zažil i na natáčení Arrowa, kde jsme ho nedávno mohli vidět.

Která postava z Živých mrtvých vám chybí nejvíc?

Zdroj: Blastr
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat