Logan: Uvidíme Deadpoola ve třetím sólovém filmu Wolverinea?

To by byla pecka.

Wolverine (Hugh Jackman) a Deadpool (Ryan Reynold) v jednom filmu? Zní to jako mokrý sen fanoušků, ale před pár dny se objevily spekulace, že by to mohla být skutečnost.

Ostatně, v komiksové předloze jsou příběhy těchto dvou postav velmi silně propojeny, takže by dávalo smysl, kdyby se tihle dva potkali i na plátně (což už se jednou stalo, ale na to by asi mnozí raději zapomněli). Navíc, když nový film s Wolverinem Logan bude mít eRkovou přístupnost (do sedmnácti let v doprovodu dospělé osoby), což by bylo pro Deadpoola ideální.

Poté, co se vyrojily zvěsti o cameu ukecaného antihrdiny, se zvedla obrovská vlna nadšení. Ale jak na tuhle informaci vůbec reagují ti z nejpověřenějších? Jejich vyjádření vás asi zklame:

Ryan Reynold na Twitteru napsal:

"Bohužel to není pravda. Vězeň 24601 je na sólové misi."

Režisér James Mangold zase uvedl:

"Pro všechny, kteří vyšilují, TheWrap (server, který s informací přišel, pozn. redakce) šíří falešnou zprávu. Klídek."

Následně dostal otázku, zda se Deadpool neobjeví v potitulkové scéně, což je v komiksových filmech běžné. Ale ani v tomto případě nepřišel James s dobrou zprávou:

"Ne ve filmu. Ne během závěrečných titulků. Ne během úvodních titulků... Vzdejte to."

A co na to představitel Logana/Wolverinea Hugh Jackman? Ten odkázal na vyjádření Mangolda a potvrdil, že je to tak, jak říká.

Naděje sice umírá poslední a nebylo by to poprvé, co by filmaři lhali, ale Mangold je v popírání účasti Deadpoola hodně přesvědčivý. A ne tím okatým stylem, ze kterého je jasné, že jen mlží a pravda je někde jinde, ale je očividně naštvaný, že někdo šíří nepřesnou informaci.

Film bude mít premiéru 2. března 2017.

Stáli byste o Deadpoola ve filmu Logan?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat