Živí mrtví: Který herec se během natáčení nové epizody bál o život?

Proč se mu stáhly půlky hrůzou? POZOR, SPOILERY!!!

Asi vás nepřekvapilo, že v letošní poslední epizodě The Walking Dead (recenze) zemřel Spencer (Austin Nichols). Není divu, že "zařval" zrovna on, pokud je někdo podobně otravný, tak se dá předpokládat, že na něj dříve nebo později dojde.

Představitel Spencera Austin Nichols se právě o smrti své postavy rozpovídal a prozradil, že se během natáčení opravdu bál. A ne toho, že už nebude dostávat plat od stanice AMC:

"Vyrobili plát na hrudník, protože Jeffrey (Jeffrey Dean Morgan, představitel Negana, pozn. redakce) mě musel doopravdy bodnout ostřím - umístili ostří na konec něčeho, co vypadalo jako poloviční nůž. A popravdě, byl jsem v této scéně opravdu vyděšený, protože jsem se skutečně bál, že se mu podaří proniknout skrze onen plát a bodne mě. Museli jste to dostat do pytlíku s krví a vnitřnostmi, rozpárat to; To znamená, že vše muselo vyjít nebo by scéna nefungovala."

Nakonec měl ale Austin štěstí a nic se mu nestalo. Nepochybuji o tom, že se tvůrci velmi pečlivě starají o bezpečnost herců. Na druhou stranu, ve filmové a televizní branži už se párkrát stalo, že došlo k nepěkným nehodám, takže chápu, že byl herec nervózní.

A jak se vám vůbec nová epizoda líbila?

Zdroj: Talking Dead

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat