Živí mrtví: Které herečce se stále zvedá "kufr" z krve? A zjistíme víc o minulosti brutálního Negana?

Něco pro fandy Živých mrtvých.

V sedmé řadě The Walking Dead hraje důležitou roli Negan (Jeffrey Dean Morgan). Ale na scénu se přihnal jako uragán, aniž bychom věděli víc o jeho minulosti. Spousta lidí se tak ptá, jestli nám bude někdy odhalena. Na to odpovídal jeden z tvůrců seriálu Scott Gimple:

"Věřím, že ano, v budoucnu. Víte, jsem ohledně toho vždy opatrný, protože se věci můžou určitě změnit. Je tu obecný plán, který mám. Beru příběh ´Here´s Negan´ (komiksová minisérie věnována Neganovi, pozn. redakce) jako příběh o jeho minulosti. Jsou tu určité aspekty, které by byly v seriálu pravděpodobně skvělé. Je to poměrně rozsáhlý materiál... v budoucnu z toho něco uvidíte."

Zatím tedy není nic jistého, ale vypadá to, že to tvůrci mají v plánu.

A teď něco trošku jiného. Pokud jste viděli byť jen jednu epizodu Živých mrtvých, tak víte, že jde o hodně brutální podívanou. Je tak docela zarážející, že jedna z hereček má stále problém s pohledem na krev. Která? Je to Lauren Cohan (Maggie):

"Mám nutkání zůstat daleko od krve. Protože působení v seriálu mě neudělalo odolnější vůči elementům nebo jakémukoliv násilí. Udělalo mě to extrémně přecitlivělou. Opravdu přecitlivělou. Takže pokud řeknete ´jehla´, tak odpadnu..."

Tak to na natáčení musí být pořád v "limbu". Krev v Živých mrtvých stříká horem dolem a aktuálně jde o jeden z nejnásilnějších seriálů na obrazovkách.

Chcete zjistit víc o minulosti Negana?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat