Trapas jako hrom. Co se stalo poté, co byla na Miss Universe 2015 vyhlášena špatná vítězka?

Jak na tenhle kiks moderátor vzpomíná?

V roce 2015 se na Miss Universe stalo to, co asi děsí každého moderátora soutěží krásy. Průvodce večerem Steve Harvey omylem vyhlásil špatnou vítězku, což musel za pár minut vysvětlit. Také se veřejně omluvil, ale znovu se k celé události vrátit během talk show Jimmyho Fallona a popsal, co se dělo poté, co zaznělo chybné jméno:

"Byly to čtyři minuty naprostého pekla. Trvalo to vlastně déle. Jsem chytrý kluk. Umím číst. Četl jsem ze čtecího zařízení, ale chlapík v mém uchu řekl, abych hned přečetl následující jméno. Já řekl, ´Miss Kolumbie.´ Když se vrátím zpátky, o čtyři minuty později jsem slyšel spoustu slov, které není možné říct v televizi. Byla rázná, rázná, rázná a poté jsem prohlásil, ´Pronesli jsme špatné jméno.´ A ten chlapík řekl, ´Co budeme dělat?´ A jiný chlapík řekl, ´Vysvětlíme to zítra v médiích.´ A já na to, ´Ne chlape, já to udělám hned.´ A vrátil jsem se zpátky." 

O chvíli později tak musela Miss Kolumbie předat korunku kolegyně z Filipín. Ale jelikož to nebyla moderátorova vina, bude provázet i dalším ročníkem soutěže, jehož premiéra je naplánována na 30. ledna 2017.

Zdroj úvodní fotografie: Philstar
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat