The Defenders: Miluji svou postavu, říká Sigourney Weaver o tajemné záporačce

 Co o ní ještě prozradila?

Pokud jde o seriály vznikající ve spolupráci Marvelu a Netflixu, čeká na nás ještě Iron Fist a pak uvidíme týmovku The Defenders. V ní ústřední protivnici hlavních hrdinů ztvární Sigourney Weaver.

Zatím se sice neví, kterého padoucha dostane legendární herečka na starost, ale podle slov Sigourney to bude někdo velmi zajímavý:

"Jednoduše řečeno, čtyři hrdinové se postaví proti téhle opravdu milé dámě, kterou hraji. Je to skvělé a já tuhle postavu skutečně miluji. Miluji i tyhle seriály, které jsem předtím, než jsem začala pracovat na tomto, neznala. Je to opravdové vyznání lásky New Yorku. Pro mě to nejsou superhrdinové, jsou to lidé s darem. Je to prostě jiný rozměr a já si ho užívám. Pokud jde o apokalyptickou věc, tak to je pro mě trochu těžší pochopit." 

Zmínka o "apokalyptické věci" naráží na to, že předchozí seriály s hrdiny z Defenders jsou spíše komornější. Nehrozí zkáza celému světu, neblíží se mimozemská invaze a podobně. A jak je vidět, komiksové projekty mohou fungovat i v případě, že se nehroutí celá města a lidstvo nečelí totálnímu vyhlazení.

Máte tip, koho by si mohla Sigourney zahrát?

Zdroj: Fandago

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat