Powerless: Nový komiksový seriál bude výrazně propojený s Batmanem

Jak?

Komiksových projektů je hromada. Ať už v kinech nebo v televizi. Ale chystaná podívaná Powerless stanice NBC bude netradiční. Žánrově se totiž jedná o komedii.

Původně měla být v centru dění partička zaměstnanců pojistné společnosti, která se specializuje na řešení škod napáchaných akcemi superhrdinů a superzločinců, ale vypadá to, že nakonec bude vše jinak.

Podle nových informací nepůjde o pojišťovnu, ale o odnož firmy Wayne Enterprises nazvanou Wayne Security. A jak asi víte, Wayne Enterprises je společností Bruce Waynea alias Batmana.

Wayne Security se zaměří na ochranu nevinných přihlížejících, kteří by mohli přijít k úrazu během aktivit jedinců s nadpřirozenými schopnostmi, takže se zřejmě můžeme těšit na spoustu technických hračiček. Ostatně, není to překvapení, na ty se Wayne Enterprises zaměřuje.

Nebylo oznámeno, proč nakonec došlo k tak výrazné změně, ale dá se odhadnout, že je to kvůli popularitě projektů od DC Comics, konkrétně těch, ve kterých se prohání Batman.

Mimochodem, asi se nedá čekat, že právě on se v seriálu objeví, ale nikdy neříkejme nikdy, při troše štěstí se dočkáme camea Bruce Waynea (a pokud ne, tak určitě můžeme očekávat hromadu narážek na toto jméno).

Seriál má naplánovanou premiéru na 2. února 2017.

Zdroj: Batman News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat