Marco Polo: Zábavný historický seriál plný akce byl zrušen. Netflixu prodělal peněz jako šlupek

Kolik?

Netflix nabízí hromadu zajímavých seriálů a jedním z nich je i historická podívaná Marco Polo. Lépe řečeno byla, protože bylo oznámeno, že druhá série byla poslední. Jen pro zajímavost, jde o první seriál od Netflixu, který se nedočká minimálně třetí série.

Ale není se čemu divit. Šlo sice o fajn sérii, která nenudila, ale také byla hodně finančně náročná. A když říkám hodně, tak myslím opravdu hodně. Podle odhadů seriál prodělal Netflixu pořádnou sumu. Kolik? Astronomických 200 miliónů dolarů. A to nepomohl zvrátit ani fakt, že byl seriál velmi populární v Evropě a Asii.

Netflix samozřejmě i přes ekonomický neúspěch poděkoval tvůrcům, štábu a hercům a to skrze ústa jedné z viceprezidentek Cindy Holland:

"Chtěli bychom poděkovat a vyjádřit naši vděčnost našim partnerům z Marca Pola, od herců, jejichž výkony byly úchvatné a špičkové; po oddané producenty, mezi které patří John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus a jejich štábu, který vložil svá srdce do této série a samozřejmě bychom chtěli poděkovat Harveyovi Weinsteinovi, Davidu Glasserovi a našim přátelům z TWC, kteří byli skvělými spolupracovníky od začátku do konce."

Seriál, který měl původně vzniknout pro stanici Starz, neměl úplně pochvalné recenze, ale jako oddychová zábava fungoval. I Netflix byl s jeho kvalitou spokojen, ale zájem ze strany diváků očividně nebyl dostatečný.

Přiznám se, že mě to mrzí, seriál byl plný stylových bojových scén a pro ty já mám slabost, navíc obsazení bylo sympatické, ale nedá se nic dělat, musíme se se seriálem rozloučit.

Jaký je váš názor na Marca Pola?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat