Lucifer: V seriálu uvidíme skvělou komiksovou postavu. A dočkáme se návštěvy Johna Constantinea?

Cameo by nebylo špatné, co?

Je pravděpodobné, že to víte, ale pokud ne, tak jen pro upřesnění, seriál Lucifer se inspiroval u komiksu The Sandman a jeho spin-offu Lucifer.

Samozřejmě se tak čas od času začne řešit to, zda se v seriálu dočkáme návštěvy některých proslulých komiksových postav. Třeba Johna Constantinea.

Ten měl vlastní seriál na NBC, kde ho ztvárňoval Matt Ryan a Lucifer běží na Foxu, což ale není až takový problém, protože Constantine se objevil v seriálu Arrow na The CW, takže je zřejmé, že se jednotlivé televize zvládnou domluvit na spolupráci.

V tomto případě to ale nevypadá, že v blízké budoucnosti usednout zástupci Foxu a NBC ke společném stolu (alespoň ne kvůli tomuto tématu), protože tvůrci Lucifera se nechali slyšet, že se sice nemá nikdy říkat nikdy, ale aktuálně se o cameu Constantinea neuvažuje.

Ovšem, těšit se můžeme na představení jiné postavy z komiksu The Sandman a to Cainea. Prozradil to tvůrce seriálu Lucifer IIdy Modrovich:

"Možná pozveme v určitou chvíli jednu takovou malou postavu z komiksů Cainea."

Cain je komiksovou verzí biblické postavy, která byla členem proslulé bratrské dvojice Cain a Abel.

Samozřejmě, že komiksový Cain je odlišný. Má speciální schopnosti jako nesmrtelnost, dokáže být extrémně okouzlující a takzvané Kainovo znamení ho chrání před zraněními.

Zatím nebylo oznámeno, kdy se Cainea dočkáme, ale seriál Lucifer se vrátí 16. ledna 2017.

Kterou komiksovou postavu byste v seriálu Lucifer rádi viděli?




Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat