Hra o trůny: Proč vládne na natáčení sedmé řady pěkně depresivní nálada?

Asi tušíte.

Milovníci skvělé fantasy podívané Game of Thrones moc dobře vědí, že do konce seriálu zbývají už jen dvě (a ještě navíc kratší) řady. A hádám, že spousta diváků je z toho "na měkko". Nejsou sami, samozřejmě i herci se pomalu připravují na to, že se budou po mnoha letech práce na seriálu loučit. Jaká panuje nálada na place s vědomím toho, že se blíží poslední klapka? To prozradila představitelka Sansy Stark Sophie Turner?

"Je to určitě emocionální. Opravdu je možné cítit, že se všechno pomalu blíží ke konci. Měli jsme diskuse na téma, ´Co budeme dělat poslední den na place? Co dáte producentům?´ Nyní se to stává skutečným, teď když se blížíme ke konci. Na natáčení je to pochmurné, ale všichni se snažíme užít si to, jak je to jen možné. Vytěžit z toho, co nejvíc. Nic nebrat jako samozřejmost."

Zatím asi ještě není třeba extrémně se stresovat. Sedmá řada se natáčí a ještě zbývá osmá. Ale je pravda, že by se herci a tvůrci měli pomalu připravovat na srdceryvné rozloučení. Strávili prací na Hře o trůny spoustu let, takže nebude snadné dát sbohem kolegům i kultovnímu seriálu.

Bude vám Game of Thrones chybět?

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat