Legendární fotbalista Maradona nesnáší Simpsonovy

Jeho škoda.

Já nevím jak vy, ale neznám moc lidí, kteří by neměli rádi Simpsonovy. Ano, je několik těch, kteří tvrdí, že už to není to pravé ořechové, ale že by je někdo vysloveně nesnášel, tak to ne. Ale očividně existuje několik jedinců, kteří nemohou přijít seriálu o žluté rodince na jméno.

Mezi nimi je i legendární sportovec Diego Maradona, který během jednoho rozhovoru prohlásil stručné a jasné:

"Nenávidím Simpsonovy."

A aby to bylo všem jasné, několikrát to zopakoval. V reakci na to se ozval herec Humberto Vélez, který dlouhé roky daboval Homera pro latinskoamerické publikum:

"Kdo je Maradona? To je ten chlap, co bydlí v Barceloně, je opravdu slavný a prohlásil, že nechce mít nic společného s národním týmem? Ano, teď si vybavuji, kdo to je. Je to prsatý tlustý chlap. To, co dělá je upřímně pitomé a nemyslím si, že je to někdo, kdo by nám stál za to. Myslím, že je milé, že tlusté dítě ze jihu říká podobné věci. Musí být ještě více neschopný než já, protože říká naprosto idiotské věci."

Co je důvodem toho, že Maradona nemá rád Simpsonovy, to řečeno nebylo. Ale rozhodně to některé lidi pobouřilo, protože například zmíněný Humberto Vélez reagoval dost podrážděně.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat