Živí mrtví: Představitel Negana hrozně rád rozčiluje představitele Ricka

 Co se škádlívá...

Negan velmi rád mučí Ricka, ale očividně se něco podobného odehrává i v reálném životě mezi jejich představiteli. Jeffrey Dean Morgan totiž pro zábavu "trápí" Andrew Lincolna. Ne, že by snad rozbíjel basebalovou hlavu jeho blízkým, ale v pauzách v natáčení svého kolegu provokuje:

"Čím ví je Andy Lincoln naštvaný, tím je jasnější, že dělám svou práci dobře. Takže mimo kameru mezi scénami křičí a nadává a tak vím, že já a Negan děláme svou práci a daří se mi ho vytočit. A pak se samozřejmě musíme omluvit a stát se po natáčení znovu přáteli, ale je to intenzivní. A je to sranda."

A líbí se vlastně Jeffreymu hrát někoho, kdo není zrovna sympaťák?

"No, je několik věcí, které miluji na tom, že hraji Negana. První je obsazení, se kterým pracuji. Je to neuvěřitelné obsazení a také štáb. Je to opravdu skvělá skupina, které jsem součástí. Opravdu jsme svým způsobem velká rodina a naštěstí mě přijali. Možná to ale neplatí pro mou postavu, ale mě přijali. Takže je to skvělé. Je to skvělé zaměstnání. Bavíme se a tvrdě pracujeme. Je to vášnivé a zábavné a skvělé."

"Nikdy jsem se tak nebavil, když jsem hrál nějakou postavu. Je opravdu komplikovaný a to znamená spoustu práce. Na obrazovkách se toho odehraje spousta, pokud jde o tuhle postavu. Ale každý večer se vracím domů a pomyslím si, o můj bože, tohle je ta největší zábava, co jsem kdy zažil. A on je úděsný. Negan dělá strašné věci, u kterých se nemusím cítit úplně dobře, když je děláme. Ale číst komiksy a přivést je k životu, to je neuvěřitelnou výzvou. A já zbožňuji tuhle výzvu. A miluji reakce obsazení." 

Je pravda, že při sledování Jeffreyho v seriálu The Walking Dead, je jasné, že si to užívá. A jeho Negan je sice někdy moc teatrální, ale rozhodně zajímavý. 

Jak jste zatím s Neganem spokojeni?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat