Proč nový komiksový seriál zamíří nejdříve do kina a pak teprve na obrazovky?

 Je to prý inovativní.

Už jsme psali o tom, že dříve než film Inhumans vznikne seriál. I tak ale Inhumans nejprve uvidíme na stříbrném plátně. Společnost ABC Studios se totiž rozhodla, že první dvě epizody (z celkem osmi) nabídne ve více než tisícovce kin IMAX v 74 zemích a poté bude seriál pokračovat klasickým způsobem v televizi.

To je rozhodně netradiční krok a jeden z šéfů ABC Ben Sherwood se domnívá, že výtečný:

"Myslíme si, že je to čtyřnásobná výhra - je to výhra pro IMAX, výhra pro MARVEL, výhra pro ABC Studios a výhra pro ABC odstartovat seriál tímto inovativním způsobem a získat pozornost."

S nápadem přišla společnost provozující IMAXy a to poté, co u diváků v kinech zabodovalo promítání traileru na pátou řadu Game of Thrones.

"Narušíme naši distribuční pauzu a budeme se podílet na tržbám z filmových a televizních premiér," prozradil manažer IMAXů Richard Gelfond.

Podle analytiků by mohlo jít o zlomový přístup, kdy by se ještě více propojily různé mediální platformy. Tak uvidíme, co na to diváci.

V kinech by se měly první dva díly Inhumans objevit v létě 2017. Kromě toho bylo řečeno, že seriál nebude sloužit ani jako spin-off k Agentům S.H.I.E.L.D., ani jako náhrada za film Inhumans, který je stále v plánu.

Co na to říkáte vy? Je to dobrý nápad?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat