Živí mrtví: Povede se Neganovi zlomit Daryla?

 Co na to Norman Reedus? POZOR, SPOILERY!!!

Daryl Dixon (Norman Reedus) je v zajetí Negana (Jeffrey Dean Morgan), který s ním má své plány. Líbí se mu Darylova ráznost a tak ho hodlá zlomit a přetáhnout na svou stranu. Ale to rozhodně nebude lehké, protože Daryl není zrovna ten, kdo rád skáče, jak někdo píská. Speciálně pak, když píská osoba, která zabila dva jeho přátele.

Má Negan vůbec šanci Daryla zlomit? Na to odpovídal Norman Reedus pro server IGN:

Co myslíte, že bude potřeba ke zlomení Daryla a tomu, aby byl ochotný se podvolit?

"Nevím, co je potřeba k jeho zlomení. Byl to obtížný rok natáčení, pokud jde o tuto řadu. Blíží se to ke konci a je to prostě vyčerpávající a je to plné slz a smutku. Bylo mi řečeno, ´Vydrž.´ Víte co tím myslím? Mám na mysli to, ´Byli jsme v zvyklí být v seriálu za drsňáky! Běhali jsme po lese, stříleli jsme různé věci a poletovali mezi stromy a podobně,´ a Robert Kirkman na to, ´Prostě vydržte. Musíte vzít hrdinu a musíte ho zlomit tak, aby na tom byl nejhůře.´ To je tak trochu námětem téhle celé řady." 

A pokud jste viděli novou epizodu, tak víte, že se Saviors snaží Daryla zlomit opravdu zajímavými metodami. Rozhodně se s ním nemazlí. Ale Daryl je docela oříšek, který nebude lehké rozlousknout.

Věříte, že se Neganovi podaří Daryla dostat na svou stranu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat