Živí mrtví: Objeví se v sedmé řadě děsiví Whisperers?

 Co na to tvůrce?

Velkými zlými záporáky jsou v aktuální sedmé řadě The Walking Dead Saviors, kterým velí nekompromisní Negan (Jeffrey Dean Morgan). Ale poté, co byla zveřejněna fotografie s useknutou hlavou na kůlu, se začalo mluvit o tom, že bychom se mohli brzy dočkat i dalších padouchů a to skupiny, která je známá jako Whisperers.

Právě oni totiž mají ve zvyku napichovat hlavy svých obětí na kopí. Otázka, zda je uvidíme v blízké budoucnosti je tak nasnadě. Co na to říká jeden z tvůrců Scott M. Gimple:

"Pokud jsme došli tak daleko, aniž bychom se o nich zmínili, rád bych, aby publikum tuhle skupinu objevilo ve chvíli, kdy se ukáže na obrazovkách. Řeknu... tím myslím, zatím tu Whisperers nejsou. Nicméně také prozradím, že není nemožné, že by se Whisperers nebo určitý jejich aspekt objevili dříve než tomu bylo v komiksové předloze, ale určitě ne takhle brzy."

Je to asi dobrá volba. Saviors zase tak dobře neznáme, takže bude lepší věnovat více prostoru jim, než aby byla zbrkle přivedena na scénu další vraždící partička.

Nebo věříte, že je vhodná doba na to, aby byli Whisperers představeni?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat