Luke Cage: Proč Mike Colter původně nechtěl hrát neprůstřelného superhrdinu?

 Co se mu na roli nelíbilo?

Jestliže jste viděli první řadu seriálu Luke Cage, asi se mnou budete souhlasit, že Mike Colter byl dobrou volbou na hlavní roli. Ale překvapivě herec původně nebyl zrovna nadšený, že by si měl tuhle postavu zahrát:

"Byl jsem opravdu proti tomu, vybavil jsem si pocity, které jsem měl, když jsem se poprvé zajímal o tuhle postavu a snažil se zjistit víc o postavě, kterou tenhle chlapík je a říkám si, ´Nechci být součástí ničeho z toho.´ Nenapadlo mě nic, co bych chtěl dělat ještě méně. Nechtěl jsem dělat nic fyzického, roli, která spoléhá na sílu a podobné věci. A nevěděl jsem, jak bude tahle postava napsána, nevěděl jsem, jaká tahle postava bude. Zdálo se to omezující. Jen jsem si pomyslel, ´Co s tím mám dělat?´ V dané době jsem ještě neviděl žádný materiál. Myšlenka na tuhle postavu mě zneklidňovala. Všichni měli nápady, jaká by tahle postava měla být a já na to, udělám to takhle a tak to bude, berte nebo nechte být. Netvrdím, že to je to, co jsem přímo řekl, ale cítil jsem se tak, že pokud by mě tlačili určitým směrem, odešel bych od toho. Byl tu jen jeden způsob, o kterém jsem si myslel, že by jím měla být tahle postava ztvárněna a neměl jsem v plánu ohledně toho dělat kompromisy." 

Jak se ukázalo, byl to správný směr, protože z Lukea Cage se vyklubal fajn hrdina. A tak je dobře, že ho příští rok uvidíme znovu a to jako člena týmu Defenders.

SOUVISEJÍCÍ: VELKÝ PŘEHLED VŠECH POTVRZENÝCH POSTAV V THE DEFENDERS

Byl Mike Colter správná volba na Lukea Cage?

Zdroj: MCU Exchange
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat