Živí mrtví: Michonne bude rebelovat. Nehodlá se nechat utlačovat Neganem

Ne, že by se jí někdo mohl divit.

Rickova (Andrew Lincoln) skupina a obyvatelé Alexandrie aktuálně poznali, jaké to je, pokud je někdo terorizuje. Negan (Jeffrey Dean Morgan) jim velice jasně sdělil, že budou jeho "hračky" a veškerý odpor bude tvrdě potrestán.

Někteří se s tím rozhodli smířit, ale jiní nehodlají stáhnout ocas mezi nohy. Mezi ně patří i Michonne (Danai Gurira), která sice Rickovi slíbila, že to zkusí nějak zvládnout, ale je jasné, že to dlouho nevydrží a dříve nebo později se útlaku vzepře. To potvrdila i její představitelka v rozhovoru pro AMC:

"Michonne nevěří ve vzdávání se. Nevěří v to, když je utiskovaná a terorizovaná a je to naprosto proti její přirozenosti, pokud s ní někdo jedná jako s nižší bytostí. Shledává myšlenku toho, že si ji někdo podrobil jako hodně patetickou. Pro ni je představa toho, že je tihle muži budou neustále terorizovat a vlastnit je, jako něco, co nedokáže pochopit. Na to prostě není stavěná."

Jak bylo řečeno, Rickovi sice sdělila, že se bude držet zpátky, ale nadšená z toho rozhodně není a je také překvapené z reakce svého milovaného:

"Docela chápe, proč on reaguje, jak reaguje a dala mu zbraň, protože ho miluje a je mezi nimi určité porozumění, ale je stále velmi naštvaná. On si zvolil, že bude někým, kdo se nebrání. Ona nechce způsobit vzpouru, takže je v pasti. Je v šoku, protože si zvolil tuhle i poté cestu, čím vším si prošli a jaké věci zdolali v minulosti... Ona toho chlapa miluje a je jeho partnerkou a vidět ho, jak se podvolil tomuto muži je děsivé a zničující. Můžete namítnout, že je to forma vůdcovství a taktiky, ale není to něco, co odpovídá tomu, kým jsou - a to je argument Michonne."

Co vy? Stáhli byste uši nebo byste vzdorovali?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat