V plánu byl seriál o budoucích rytířích Jedi

Nakonec ale nevznikl.

Ještě předtím, než firmu Lucasfilm v roce 2012 koupil Disney (za pěkné 4 miliardy dolarů), plánovala společnost několik různých projektů. Pár z nich ale nikdy nespatřilo světlo světa.

O jednom z nich se rozpovídal na Twitteru pracovník Lucasfilmu Pablo Hidalgo. Ten prozradil, že se uvažovalo o spin-offu k povedené počítačově-animované sérii Klonové války, který by se věnoval "capartům" z Řádu Jedi.

Součástí páté řady byly epizody věnované malým padawanům, ale zazněl nápad, že budou dané díly staženy z vysílacího schématu, sloučí se a vznikne úvodní film k novému seriálu.

Mělo kvůli tomu logicky dojít k přeházení pořadí epizod páté a dokonce i šesté řady. To se ale nestalo a zmíněné díly (6., 7., a 8.) byly během páté série odvysílány. A pokud jste je viděli, tak budete určitě souhlasit, že seriál s jediovskou omladinou by nebyl k zahození.

Tak se třeba Disney rozhodne projekt oživit, i když o tom silně pochybuji, jelikož dál už neběží ani Klonové války, nahradil je seriál Star Wars Povstalci.

Stáli byste o seriál o mladých padawanech?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat