Novou reality show stanice CBS prostě musíte vidět

O čem bude?

Existuje spousta dobrých reality show a také spousta špatných. Jedny z těch nejlepších nabízí stanice CBS, která má ve stájí mnou milované pořady jako Survivor nebo The Amazing Race. A v lednu hodlá přidat další netradiční projekt. 

22. ledna odstartuje novinka nazvaná Hunted, která se inspirovala u britského originálu a námět je hodně zajímavý. V centru dění bude skupinka lidí, kteří budou na útěku před elitním týmem vyšetřovatelů. 

Soutěžící budou rozděleni do devíti týmů po dvou lidech a jejich úkolem bude uniknout před profesionálními vyšetřovateli, kteří budou mít k dispozici ty nejefektivnější metody stíhání zločinců. 

Dojde na klasické prohledávání domů, ale také třeba na sledování telefonu a analyzování historie surfování po internetu (ups, to by se mohlo zvrhnout). 

Pokud se soutěžícím podaří unikat před stíháním 28 dnů, získají pěkných 250 tisíc dolarů. Skrývat se mohou v jihovýchodní části USA.

Stanice CBS má v pořad velkou důvěru a doufám, že se z toho vyklube nový hit a podle mého názoru je zápletka natolik zajímavá, že by to mohlo vyjít.

Co na to říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat