Chystá se "upíří Hra o trůny" na motivy filmu Interview s upírem

 To tu "dlouho" nebylo. Další upíří seriál.

I když není film Interview s upírem (1994) úplně nejmladší, je stále velmi zábavný. Dalo by se říct, že jde o klasiku "upířího" žánru.

Film (a jeho pokračování Královna prokletých) se inspirovalo u knih spisovatelky jménem Anne Rice, která má pro fanoušky dobrou zprávu. Získala zpět filmová práva na projekty čerpající z její knižní série The Vampire Chronicles a už ví, co s nimi udělá. Aktuálně připravuje seriálovou podobu:

"Filmová práva na The Vampire Chronicles jsou zpět v mých rukou, volná a čistá! Nemohla bych být víc nadšená! Televizní seriál té nejvyšší kvality je teď mým snem pro Lestata, Louise, Armanda, Mariuse a celý kmen. V této nové Zlaté éře televize je takový seriál způsobem, jak rozvíjet celý tento upíří příběh. Můj syn Christopher Rice a já budeme pracovat na scénáři k pilotní epizodě a načrtneme detailní obrys pro seriál s otevřeným koncem, který bude věrně prezentovat Lestatův příběh, tak jak byl odvyprávěn v knihách a bude zkombinován s momenty, u kterých čtenáři očekávají, že je uvidí. Pravděpodobně začneme knihou ´The Vampire Lestat´a odtud budeme pokračovat. Až konečně začneme jednat s producenty, budeme mít plně realizovatelnou vizi tohoto projektu, který zaštítí Christopher v roli výkonného producenta. Opakuji, že ani nedokážu popsat, jak jsem šťastná, že vám tohle můžu oznámit. Jak spousta z vás ví, Universal Studios a Imagine Entertainment měly možnost natočit film podle knižní série, a přestože jsme měli to potěšení pracovat s mnoha skvělými lidmi ve spojení s tímto plánem, nakonec to nevyšlo. Teď, více než kdy jindy, je jasné, že televize je místem, kam upíři patří. V minulosti jste mi všichni říkali, jak rádi byste viděli pravověrnou verzi tohoto materiálu ve stylu Game of Thrones, a že byste chtěli, aby seriál zůstal pod mou kontrolou. No, já vás vyslyšela. Vždy jsem to dělala. To co chcete, je to co chcete. Vy, čtenáři, jste učinili tyto knihy úspěšnými a to ještě předtím, než byl natočen film na jejich motivy a já na to nikdy nezapomenu."

Spisovatelka se brzy vydá na turné se svou novou knihou Prince Lestat and the Realms of Atlantis: The Vampire Chronicles a poté začne pracovat na zmíněném seriálu. A nutno poznamenat, že nápad na "upíří Game of Thrones" vůbec nezní špatně, co říkáte?

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat