Black Sails: Co prozradila představitelka Eleanor o čtvrté řadě?

 Na co se máme podle blond krásky těšit?

V lednu (konkrétně 29.) odstartuje čtvrtá (a bohužel poslední) řada výtečného pirátského seriálu Black Sails. A trailer napovídá, že půjde o velkolepé rozloučení. To potvrdila i sympatická herečka Hannah New, která ztvárňuje Eleanor:

SOUVISEJÍCÍ: UPOUTÁVKA NA FINÁLNÍ ŘADU BLACK SAILS

"Očividně je toho na počátku 4. řady v sázce hodně. Její jméno má na černé listině spousta lidí. Její život je v ohrožení a to způsoby, které si nikdy neodkázala ani představit. Je to tak trochu plnohodnotná válka. I předtím bylo na ostrově násilí, ale ona si udržovala kontrolu, ovšem v tomto případě úroveň násilí eskalovala a ona musí být v této situaci velmi chytrá a velmi precizní, pokud jde o její kroky a akce, aby měla šanci uniknout. Začátek 4. řady je velmi epický, protože se dočkáme velké bitvy. Ale je to také velmi emocionální, protože toho hodně riskuje. A tahle série je také zajímavá proto, že násilí přibývá a souboje a nesnáze jsou větší a větší a větší a otázky, které si kladou jednotlivé postavy, jsou ještě více existenciální. Každá postava se bude ptát, proč dělá, co dělá a proč jsou tam, kde jsou a za co bojují. To je důvod, proč 4. řada opravdu svým způsobem uzavře kruh a dovolí každé postavě, aby se vyvinula způsobem, který jsme předtím neviděli. V minulé řadě jsme měli spoustu vedlejších příběhových linek, které se týkaly Flinta a také spoustu vedlejších dějových linek, kousků a útržků, které se týkaly Bonny a Rackhama, ale finální řada je o tom, abyste porozuměli těmto postavám na mnohem hlubší úrovni. Je opravdu vzrušující, že máme šanci uzavřít to tímto způsobem. Je tak smutné, že se nevrátíme. Včera jsme dostali email od Johna a Dana (výkonní producenti, pozn. redakce), který byl skutečně sladký a bylo v něm, ´Nemůžeme uvěřit, že se nevrátíme do Jižní Afriky, abychom se kolem plavili na starých korábech a spálili se a zaneřádili se a ušpinili se krví v Jižní Africe." A je pravda, že to byla velká součást našich životů. Myslím, že jsme měli štěstí, že můžeme uctít tento příběh a uctít tyto postavy způsobem, který mnoho jiných seriálů nedostalo, protože je prostě ukončili... Chtěla bych vám prozradit spoustu skvělých detailů o čtvrté řadě, ale nesmím." 

Jak to tak vypadá, opravdu se dočkáme důstojného rozloučení a to je hlavní. Hannah má pravdu, mnoho jiných seriálů tuhle šanci nemělo a tvůrci mají štěstí, že měli dost času rozmyslet si, jak seriál ukončit. Snad to bude sbohem, na které (v dobrém slova smyslu) jen tak nezapomeneme.

Bude vám Black Sails chybět?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat