Živí mrtví: Co má Negan v plánu s Darylem?

Jaký k tomu měl důvod? POZOR, SPOILERY!!!

Ve spojitostí s nedělní epizodou The Walking Dead (recenze) se samozřejmě nejvíce řeší smrt dvou oblíbených postav, ale v daném dílu se odehrála další událost, která mnohé vyděsila. Miláček diváků Daryl (Norman Reedus) skončil v pazourách Negana (Jeffrey Dean Morgan).

A právě představitel Negana Jeffrey Dean Morgan vysvětlil, proč padla volba zrovna na sympatického umaštěnce:

"Negan oceňuje Daryla za to, že ho praštil a vidí ho jako někoho, kdo by mohl být dobrou pravou rukou. Jeho záměrem je zlomit Daryla a chce, aby se stal jedním z jeho lidí, což dává smysl. Poté, co Negan provedl se skupinou, ví, kam dostal Ricka. Ale vidí něco v Darylovi a hodlá toho využít. Je to šachová partie a Negan udělá cokoliv, co může, aby získal výhodu. Negan, který má Daryla, donutí Ricka k přemýšlení. Negan zahrál několik karet a můžete na to nahlížet z různých úhlů. Negan má vždy rozdělaných víc věcí a Daryl je jednou z nich."

Je to sice ambiciózní plán, ale Daryla nebude snadné dostat na svou stranu. Je sice pravda, že Daryl je není podle jeho představitele zrovna v pohodě (celý článek), ale asi nebude jednoduché ho přesvědčit, aby se stal poskokem někoho, kdo před jeho očima zmasakroval dva jemu blízké lidi.

Myslíte, že se Daryl zlomí?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: