Živí mrtví: Je to č*rák, říká o Neganovi jeho představitel a nové video k tomu

Ani před apokalypsou to nebyl žádný andílek.

S blížícím se startem nové řady The Walking Dead, se čím dál víc mluví o Neganovi. Je to jen chvíle, co se k němu velmi originálně vyjádřil představitel Daryla Norman Reedus (celý článek) a teď se přidal i představitel Negana Jeffrey Dean Morgan, který si rozhodně nebral servítky. Promluvil hlavně o tom, jaký asi byl proslulý komiksový záporák před zombie apokalypsou:

"Myslím, že byl tak trochu kretén a tak trochu tyran. Nemyslím si, že to vše přišlo až apokalypse. Byla by zábava udělat prequel o tom, jaký byl Negan. Vím, že (spolutvůrce komiksu Robert Kirkman, pozn. redakce) psal komiks s názvem before-we-know-Negan. Teď z toho zveřejňuje malé kousky. Myslím, že Negan byl vždy č*rák, když byl na střední škole. Ale také má rázný smysl pro humor, což jde ruku v ruce s tím, že je tyran - je to vše spojeno s bystrým rozumem. S Neganem je to tak, že vás rozesměje. Díky tomu nejhoršímu ve vás se přistihnete, jak se smějete proti své vůli. A to je přesně to, jaký byl jako dítě a když chodil na střední školu. To je to, jak ho ztvárňujeme. To je to, jak k němu přistupuji. Nestal se tím, čím je v jednom dni. Pracoval na tom už delší dobu." 

Je to prostě (jak se říkalo za mých mladých let) "řízek". Tedy "řízek", který vám bez mrknutí oka rozbije hlavu na kaši.

Objevilo se také video, které má za úkol vám blíže představit Negana.


Živí mrtví se na obrazovky vrátí 23. října. Líbí se vám Jeffrey jako Negan?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat