Flash: Proč byl zápletce Flashpoint věnován jen jeden díl? A vrací se skvělý záporák

Něco pro fandy nejrychlejšího muže světa.

O třetí řadě seriálu The Flash se mluvilo už dlouho před premiérou a to hlavně z důvodu toho, že jsme se měli dočkat oblíbené zápletky z komiksů nazvané Flashpoint. Proto byla spousta lidí překvapených, že jí byla věnovala pouze jedna epizoda. I když nakonec to asi bylo překvapení příjemné, protože názory na Flashpoint byly přinejlepším rozpačité.

Teď výkonný producent Todd Helbing vysvětlil, proč se Flashpoint více řešil jen v jednom seriálovém dílu:

"Myslím, že podle nás, pokud jde o příběh, když jsme o tom původně mluvili, mělo vzniknout více epizod, ale co se stává poměrně často, je to, že když pracujete na příběhu, zjistíte, že bude mnohem lepší a mnohem více uspokojivé, pokud vytáhnete spoustu informací a vložíte je do téhle první epizody... Stane se to mnohem silnější epizodou, pokud z toho uděláme jednu místo čtyř nebo pěti a potom opravdu můžeme nakopnout zbytek řady. Ale Flashpoint nebo ne, na Barryho čekají následky za to, co udělal a tyhle vlny prozkoumá napříč třetí řadou."

Pokud jde o zmíněnou třetí řadu, tak té se týká další zpráva a to ta, že se můžeme těšit na návrat oblíbeného padoucha jménem Trickster. Toho si opět zahraje Mark Hamill, který se této roli osvědčil a to jak v původním seriálu Flash, tak v tom, který běží aktuálně.

Zatím není jasné, kdy přesně Trickstera uvidíme, ale mělo by to být brzy, protože byl herec spatřen na natáčení.

Já se bohužel musím přidat k těm, které seriálový Flashpoint úplně neoslnil, takže mi nevadí, že se řešil jen v jednom dílu. Jak jste na tom vy?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat