Živí mrtví: Jak smrt z premiéry sedmé řady ovlivní seriál?

Odpovídal Scott M. Gimple.

Už v neděli se konečně dozvíme, koho zabil Negan (Jeffrey Dean Morgan) a je jasné, že půjde o smrt, která bude mít na seriál velký dopad. To ostatně potvrdil i jeden z tvůrců The Walking Dead Scott M. Gimple pro server EW:

V seriálu se odehrálo mnoho velkých smrtí, ale takhle už teď působí jinak...

"No ano, není to jako, když na někoho zaútočí Chodec, není to náhodné, má to účel. Je velmi účelné. Negan ve finále řekl, že tohle je on, ukazující jim to, jaké bude mít následky, pokud neudělají, co jim řekne. Nejen, že je čeká tahle strašlivá ztráta, ale ztratí také svou samostatnost. Teď je má, v každém slova smyslu, někdo pod palcem. A následky toho, že se mu zkoušejí vzepřít, leží přímo před nimi v tom nejhorším slova smyslu. 

Jsou bezmocní, přišli o svou moc. Do této chvíle ji využívali během každé příležitosti. A jejich síla spočívala v tom, že bojovali společně. To je to, o čem byla devátá epizoda šesté řady. Bylo to velké vítězství, kterého se v minulé řadě dočkali. Reagovali na to, ´Ty bláho, pokud tohle uděláme spolu, pak můžeme dosáhnout čehokoliv!´ Ale to není pravda. Je tu větší skupina a oni jsou neúnavní a bezohlední. A takhle smrt je toho důkazem. Oni se přesouvají do úplně nové reality. A není to realita, ve které by chtěli žít, ale jednoduše musí." 

Na hlavní hrdiny prostě a jednoduše nečekají pěkné časy a budou se s tím muset vypořádat. Stejně jako se smrtí jednoho z jejich středu. Kdo to bude? To zjistíme 23. října.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat