Hra o trůny: Představitel Robba Starka dostal otázku, zda uvidíme Lady Stoneheart. Jak odpověděl?

 Co prozradil Richard Madden?

Sympatického kurdnáče Richarda Marddena si určitě pamatujete jako představitele Robba Starka z Game of Thrones. A během rozhovoru s tímto hercem padla i otázka, zda ví něco o tom, že bychom ve Hře o trůny viděli Lady Stoneheart, tedy oživenou (a krvelačnou) podobu Catelyn Stark (Michelle Fairley) nebo vzkříšeného Robba Starka:

"Samozřejmě o ničem nevím. Neočekával jsem, že by mi zavolali, protože jsou ohledně všeho velmi tajnůstkářští, tedy, pokud se vám nepovede někoho z herců opít a oni vám prozradí, co dělají. Nebo si tam omylem sednete a řeknete ´Tak jak jde natáčení?´ a oni na to ´Skvěle, byl jsem onehdy na place´a vy na to ´To mi neříkej, protože takhle vím, že si zase zahraješ tuhle postavu!´ Takže se tomu snažím vyhnout, abych se na to mohl podívat a užít si to. Tak nějak jsem zapomněl, že jsem v tom byl a prostě se na to teď dívám jako na seriál a vzpomínám na svou postavu jako na něco, co je ode mě oddělené, což je docela divné." 

Bohužel tedy žádná informace o tom, zda se Lady Stoneheart dočkáme. Už se o tom spekuluje nějakou dobou, ale zatím se nezdá, že by k tomu došlo. A času moc nezbývá. Jak asi víte, v plánu jsou již jen dvě řady, kdy ta sedmá odstartuje v létě.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat