Živí mrtví: Co znamenala poslední slova brutálně zavražděné oběti Negana?

Herci mají vysvětlení událostí z šokující premiéry 7. řady. POZOR, SPOILERY!!!

I když jste možná neviděli první díl sedmé řady The Walking Dead (recenze), tak vám určitě neuniklo, kdo zemřel. Identita obětí Negana (Jeffrey Dean Morgan) se na nás valí ze všech stran.

Jistě tedy víte, že zemřel nejen Glenn (Steven Yeun), ale i Abraham (Michael Cudlitz). Právě první zmíněný pronesl směrem ke své milované Maggie (Lauren Cohan) několik poslední slov, která zněla: "Najdu tě."

To samozřejmě vyvolalo nemalé množství otázek. Na ty zkusila odpovědět Lauren Cohan:

"Mám dojem, že to znamenalo v tomto životě nebo v tom další. Byli to osudoví milenci. Myslím tím, že čas nebo místo to nemohou změnit. Myslím, že to znamenalo ´Najdu tě, budu s tebou, budu na tebe dohlížet, budu dohlížet na dítě. Budu tam." 

Steven Yeun pak dodal:

"Myslím, že Glenn zemřel Glennovským způsobem, což je skvělé. Opět nemyslel na sebe. Myslím, že je vhodné, že zemřel tady a teď a je také vhodné, že vyřkl jako poslední slova, ´Navzájem na sebe dávejte pozor."

To rozhodně bude potřeba, protože to partička nebude mít v blízké budoucnosti vůbec snadné. Většina jejich členů není zrovna v příjemné situaci a jak už bylo mnohokrát naznačeno, teprve teď poznají, jaký je svět tam venku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat