Živí mrtví: Během natáčení které scény řval Norman Reedus jako želva?

Který moment byl pro herce nejtěžší?

I když jsou mnohem horší práce, než je herectví, i lidé, kteří se živí předstíráním emocí před kamerou, to mají někdy těžké. Občas fyzicky, když natáčí v hodně nehostinných podmínkách, jindy dostanou zabrat psychicky. 

O tom by mohly vyprávět své hvězdy z The Walking Dead. A ony to udělaly, respektive Norman Reedus (Daryl Dixon), který dostal otázku, která scéna pro něj byla nejnáročnější:

"Točil jsem hromadu těžkých scén - těžkých v různých ohledech. Když jsem nesl Beth v páté řadě, bylo to obtížné. Jen jsem se na ni podíval a odešel a hodně dlouhou dobu brečel a pak se vrátil a dotočil to. Ale bylo to jiné, protože jsem se nechtěl zhroutit před kamerou, chtěl jsem, aby to vypadalo, že jsem brečel už půl hodiny. Všechny jsou jiné a přistupujete k nim různými způsoby."

Je pravda, že zmíněný moment byl opravdu dojemný a nečekaný. Navíc, Beth byla sympatická postava, takže její osud byl o to víc bolestivý. A jak je vidět, Norman bere natáčení vážně a chce, aby vše působilo hodně realisticky. Dle mého názoru mu to vychází. 

Která chvilka z Živých mrtvých vás zasáhla nejvíc?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat