Chystá se seriál inspirovaný životem sympaťáka Dwaynea "Rocka" Johnsona

Odehrávat se bude ve světě wrestlingu.

Nejznámějším svalovcem filmového světa je asi Dwayne Johnson. Jak ale jistě víte, tenhle sympaťák se nejdříve proslavil jako profesionální wrestlingový zápasník (tím myslím onen "sport", kde lidé předstírají škrcení, mlácení se židlí a další podobné skopičiny).

A právě tohle jeho životní období  se stalo inspirací pro nový seriál stanice Fox. Překvapivě ale půjde o komediální projekt, na kterým se bude podílet nejen Rock, ale také bývalý hlavní scenárista WWE (World Wresting Entertainment) Brian Gewirtz.

"V listopadu se odehraje dvacáté výročí mého profesionální wrestlingového debutu. Bylo mi 24 let, tvrdě jsem dřel a vydělával 40 dolarů za zápas a netušil jsem, jak dlouhé dobrodružství mě čeká s těmito postavami a příběhy ze zákulisí, které byly tak barvité, že nebylo možné, aby byly pravdivé. Zábavné představení, které se odehrávalo před davy ve srovnání s šíleně zábavnou show, která se odehrávala v zákulisí. Brian a já se nemůžeme dočkat, až odvyprávíme naše příběhy," poznamenal Dwayne.

"Přijít z Hollywoodu do wrestlingového byznysu s tak intenzivní zákulisní atmosférou a obrovskými osobnostmi, to byl velký kulturní šok. Poté, co jsem pracoval v byznysu přes 15 let, Dwayne a já máme zkušenosti, které jsou jak neuvěřitelné, tak nezapomenutelné. Nemůžeme se dočkat, až předvedeme tento projekt fanouškům," dodal Brian Gewirtz.

Fox aktuálně objednal pilotní epizodu, po jejím zhlédnutí se rozhodne, zda bude mít zájem o celý seriál. Ale s ohledem na popularitu Rocka bych se hodně divil, kdyby nevznikla celá řada.

Zdroj: ComingSoon, Muscle&Fitness (obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat