Wonder Woman: Z Wonder Woman se vyklubala bisexuálka. Co na to její představitelka?

Někdo má rád holky, někdo kluky a někdo obojí.

Asi nebudu přehánět, když prohlásím, že Wonder Woman je jednou z nejznámějších postav od DC Comics a naprosto nejznámější ženskou hrdinkou od tohoto nakladatelství. 

A neboduje jen na stránkách komiksů, ale velké věci ji čekají i na stříbrném plátně. Už jsme ji mohli vidět ve filmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016), výraznou roli bude mít i v plánovaných filmech Justice League a dočká se také vlastní sólovky (2017)

Ale i o její komiksové verzi se aktuálně hodně mluví. Důvod je prostý (a docela pikantní), čtenáři se nedávno dozvěděli, že princezna Diana alias Wonder Woman v ložnici ráda přivítá muže i ženy. Jinak řečeno, je bisexuálka. 

To je něco, co spoustu lidí nenechá chladnými, ale co si o tom myslí představitelka filmové Wonder Woman Gal Gadot? To prozradila pro server Variety:

"Není to něco, čemu bychom se ve filmu věnovali. Nikdy ani nepadl návrh, ale pokud se mluví v teoretické rovině o všech ženách na ostrově Themyscira a jak dlouho tam byly, tak to, co řekl (Greg Rucka, jeden z tvůrců komiksu, pozn. redakce), dává smysl. Ve filmu nezažije žádné bisexuální vztahy. Ale o tom to není. Ona je ženou, která miluje lidi pro to, kým jsou. Může být bisexuální. Miluje lidi kvůli jejich srdcím."

Je pravda, že když jste tak dlouho na ostrově jen se samými ženami, je těžké odolat. A co by ne, i Wonder Woman má právo si pořádně užívat života, ať už s pánskou nebo dámskou společností. 

Co říkáte na odhalení Dianiny sexuality vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat