Simpsonovi: Gaučová scéna z 600. epizody bude hodně speciální

 Co o ní prozradil tvůrce?

Jistě vám nemusím připomínat, že v aktuální 28. řadě seriálu Simpsonovi se dočkáme neuvěřitelné 600. epizody. A ta bude v mnoha ohledech unikátní. Kromě jiného i díky gaučové scéně.

Ta ponese název Planet of the Couches a bude mít cca 45 vteřin. Ovšem, divákům bude nabídnuta také webová adresa, kde bude k dispozici dalších 2:15 minut záběrů vytvořených pro virtuální realitu Google VR. Budete tedy potřebovat brýle Google Cardboard (pokud chcete, můžete si je sami vyrobit doma, návodů na internetu je dost).

Jeden z tvůrců seriálu Al Jean k rozšířené úvodní scéně prozradil:

"Uvidíte jiné postavy a jiné vtípky a uslyšíte jinou hudbu, jiné efekty. Zábava pro fanoušky bude v tom, že se na to podívají a budou zkoušet odhalit všechno, co jsme jsme do toho skryli. Je tu scéna, kde jsou Simpsonovi ve vězeňské cele. Ve virtuální realitě se můžete podívat nad ně na strop jeskyně, ve které jsou. Pod podlahu, doleva a doprava a za sebe. Máte šest různých pohledů. Řekněme, že uvidíte Vočka, který něco dělá. Znovu se otočíte a zase se na něj podíváte a bude dělat něco jiného." 

A to není vše:

"Je tam jedna postava z Futuramy a nápovědou je: ´Je to Planeta gaučů.´ Je tam odkaz na nadcházející film od Foxu. A jsou tam Kang a Kodos." 

Samozřejmě, rozšířenou gaučovou scénu si můžete užít i bez brýlí Google Cardboard, ale bude tak o pár prvků ochuzeni.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat