Seriálové střípky: HBO chystá seriál na motivy knih od tvůrkyně Harryho Pottera. A kdy začne nová řada Bones?

A o čem finální řada Sběratelů kostí bude?

J.K. Rowling vám asi představovat nemusím. Tahle britská dáma je autorkou knih o Harry Potterovi. Ale pracuje i na jiných projektech. Nejen, že píše scénáře k filmům Fantastická zvířata a kde je najít, ale kromě toho tvoří další knižní sérii o postavě jménem Cormoran Strike. 

A právě dobrodružství tohoto soukromého vyšetřovatele se stanou námětem nového seriálu. Jeho vznik oznámila britská televize BBC už před nějakou dobou, ale nyní se objevila zpráva, že na projektu bude spolupracovat s HBO. 

Není to poprvé, co tyhle dvě stanice spojily síly a dokonce to není ani poprvé, co budou společně vytvářet adaptaci knih Rowlingové. HBO a BBC stojí už za Casual Vacancy. 

Natáčení tří minisérií na motivy knih s Cormoranem Strikem začne v nejbližších týdnech v Londýně a jednotlivé projekty se budou jmenovat The Cuckoo´s Calling, The Silkworm a Career of Evil. 

Rowlingová se tentokrát neujala psaní scénáře, ale zajistí produkci. 

Co čekat od závěrečné řady Sběratelů kostí? 

Fandové Bones jistě vědí, že se dočkáme už jen jedné a to dvanácté řady. A konečně bylo oznámeno, kdy odstartuje. Bude to 3. ledna příštího roku.

Na co se máme v rozloučení oblíbeného kriminálky těšit? To prozradila sama stanice FOX:

"Fanoušci zažijí svatbu, následovanou epickou dějovou linkou o sériovém vrahovi, práci v utajení na soutěži dřevorubců a uvidí Bootha a Brennanovou, jejichž manželství si projde zkouškou."

Tedy, taková klasika (až na soutěž dřevorubců). Je na místě upozornit, že rozlučková série bude mít pouze 12 epizod, ale i za to můžeme být rádi s ohledem na klesající sledovanost a spory herců a tvůrkyně seriálu se stanicí FOX (celý článek). 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat