Sběratelé kostí: Herci ze seriálu tvrdí, že je stanice obrala o miliony

Jde o velké prachy.

Seriál Sběratelé kostí patří k nejvýraznějším projektům, které nabízí stanice FOX. Série aktuálně běží už jedenáctým rokem a je tak zřejmé, že FOXu vydělává slušné peníze. Ovšem, podle představitelů hlavních rolí Emily Deschanel a Davida Boreanaze a autorky knižní předlohy a výkonné producentky seriálu Kathy Reichs stanice škudlí peníze pro sebe, aniž by se o ně podělila s těmi, se kterými podle smlouvy má.

Trojice podala žalobu na FOX a žádá neupřesněnou částku (ale mělo by jít o desítky miliony dolarů). Podle smlouvy mají Emily a David dostávat 3 % ze zisků seriálu, Kathleen pak 5 %, ale trio tvrdí, že FOX podmínky dohody nedodržuje.

Stanice zatím nevydala žádný komentář, ale není to poprvé, co k něčemu takovému došlo. Vlastně je to jen pár dnů, co podobnou žalobu podal výkonný producent Barry Josephson (do roku 2014 pracoval právě na Sběratelích kosti). Barry tvrdí, že FOX používá dost podivné účetní praktiky a čaruje s čísly.

Uvidíme, jak to dopadne. Ale je otázkou, jak se to odrazí na budoucnosti seriálu. FOX asi nebude nadšený ze spolupráce s někým, kdo ho žene k soudu.

Baví vás stále seriál Bones?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat