Pátek třináctého: Proč tenhle hororový seriál uvidíme na stanici, kde běží Flash nebo Arrow?

Jaký je důvod, že bude Jason Voorhees masakrovat zrovna na stanici The CW?

Pátek třináctého patří k nejklasičtějším hororovým filmovým sériím. A dalo se tak předpokládat, že někoho dříve nebo později napadne, že by se příběhy o zabijákovi v hokejové masce daly přetavit v seriál. Před nějakou dobou k tomu došlo a Jason se tak přiřítí na televizní obrazovky.

Překvapivě ale na stanici The CW, která aktuálně sází spíše na komiksové seriály. I když pravda, nabízí i vcelku hororové projekty jako jsou Lovci duchů. Ovšem, nejde jednoduše o kanál, který by vás napadl jako první, pokud by došla řeč na seriálový Pátek třináctého.

Tvůrce Pátku třináctého Sean C. Cunningham pro server Fangoria vysvětlil, proč je The CW tím pravým domovem pro hororový seriál:

"Rozhodli jsme se pro CW, protože jsou pravděpodobně nejúspěšnějším distributorem žánrů na světě, protože nejsou silní jen v téhle zemi, ale jejich seriály bodují po celém světě, speciálně Arrow a The Flash. Znají trh a znají publikum. Jsou velmi chytří a nadšení z toho, že budou dělat tenhle projekt." 

Něco na tom bude, ovšem, The CW je známé jako stanice pro mladé, tak nezbývá než doufat, že z Pátku třináctého neudělá jen teenagerovské drama s občasnou vraždou, ale pořádný slasher. Samozřejmě, že se tvůrci budou muset krotit, nejde o kabelovku, kde vám dovolí skoro vše, ale i tak se snad dočkáme šťavnatých scén, ve kterých se bude Jason ohánět svou mačetou.

Máte radost, že vznikne seriál Pátek třináctého?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat