Lovci duchů: Co by si přáli představitelé Sama a Deana, pokud jde o závěr seriálu?

 Za co by byli moc rádi?

Nedávno začala už dvanáctá řada Supernatural. To je rozhodně úctyhodné, ale dá se tak očekávat, že konec seriálů není zase tak daleko. Sledovanost se pořád drží ve slušných číslech, ale po tolika letech už musejí být tvůrci a herci docela unavení a je jen otázkou času, než někdo řekne dost a začne se uvažovat o tom, že se bratři Winchesterové s diváky rozloučí.

A představitelé hlavních rolí se právě o tom, za co by v případě finále seriálu byli rádi, rozpovídali pro server TVline.

Jared Padalecki (Sam) prohlásil:

"Nerad bych řekl, ´Až seriál skončí,´ protože seriál neskončí. Ale až to seriál zabalí, byl bych moc rád, kdyby se vrátil Eric a řekl svůj názor. Protože v první řadě to byl on, kdo nás vytvořil, takže by to byla čest." 

Řeč je samozřejmě o Ericu Kripke, tvůrci seriálu, který se na něm sice dál podílí, ale spíše okrajově, z pozice showrunnera odešel po páté řadě.

I Jensen Ackles (Dean) by byl za návrat tvůrce velmi rád.

"Fantazíruji o tom, že by bylo skvělé, kdyby se vrátil a podílel se na scénáři k finále, ať už by to bylo kdykoliv. Ale samozřejmě to záleží na tom, co chtějí Bob Singer a Andrew Dabb (výkonný producent a jeden ze současných showrunnerů, pozn. redakce) a na tom, co v dané době bude. Ale ano, pokud by to bylo možné, byl by to skvělý nápad."

To by asi skutečně bylo na místě, aby se na scénáři k závěrečné epizodě podílel i Eric. Bez něj by Lovci duchů zřejmě neexistovali.

Stáli byste také o jeho návrat?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat