Komiksové střípky: Objeví se v Arrowovi znovu Deadshot? A kdy se vrátí Captain Cold?

Několik zajímavostí pro fandy komiksových seriálů.

Nová série Arrowa se rozjela docela dobře, takže se spousta lidí těší na nové díly. A teď budou mít další důvod, protože to vypadá, že se dočkáme návratu Floyda Lawtona, který je více známý pod svým pseudonymem Deadshot.

Podle serveru Green Arrow TV se objeví velmi brzy a to v dílu, který poběží už tento týden. Je to překvapení ze dvou důvodů. Zaprvé, během třetí řady seriálu se zdálo, že zemřel (ale víme, jak to je se smrtí v komiksových seriálech), zadruhé, není to tak dávno, co měl premiéru film Sebevražedný oddíl, kde byl Deadshot také k vidění, ale hrál ho Will Smith.

Člověk by si tak řekl, že tvůrci Arrowa chvíli počkají, než znovu přivedou na obrazovky svou verzi Deadshota, kterého ztvárňuje Michael Rowe, ale nakonec příliš dlouho neotáleli.

Když už jsme u návratů mrtvých postav, tak už jste možná slyšeli, že ve druhé řadě Legends of Tomorrow opět uvidíme Captain Colda (Wentworth Miller).

Ten by se měl přidat ke skupině záporáků, která si říká Legion od Doom. Dva její členové nám už byli představeni, jsou jimi Damien Darhk a Reverse-Flash, v osmé epizodě druhé řady k nim přibude Malcolm Merlyn a posledním členem by měl být právě Captain Cold. Ten by se měl objevit v letošní poslední epizodě, než se seriál vydá na "zimní odpočinek".

Přesné datum zatím oznámeno nebylo, ale jelikož jsme ve druhé polovině října, tak bychom se návratu Captain Colda měli dočkat v rozmezí několika týdnů.

Na koho se více těšíte? Na Deadshota nebo Captain Colda?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat