Crossover seriálů Hra o trůny a Westworld? Autor Game of Thrones je pro

 Co na to tvůrci Westworldu?

Game of Thrones je aktuálně největším hitem, který HBO nabízí. Sci-fi s nádechem westernu Westworld má potenciál, aby se také stalo kultovní podívanou. Stručně řečeno, jde o dvě hodně povedené seriálové pecky.

A "vlhkým" snem mnoha diváků je tak možná představa toho, že by vznikl crossover obou těchto sérií. Je to vůbec možné? Souhlasili by s tím tvůrci?

Jak by se podobný nápad líbil showrunnerům Westworldu Lise Joy a Jonathanu Nolanovi?

"Milujeme George a první výlet naší dcery, kamkoliv na světě, byl do Santa Fe na promítání Dokonalého triku v jeho kině jménem Jean Cocteau. Je to milý chlapík a skvělý spisovatel a je potěšující, že podporuje crossover. Měli bychom být šťastní."

To poznamenal Nolan, poté, co byli s Martinem na večeři a sám spisovatel navrhl crossover.

Lisa ale poznamenala, že přišli na jeden problém, který se podobného projektu týká: "Musím uvěřit, že jsou draci skuteční. Chci, aby byli skuteční. Takže, i když velmi miluji George, nemůžu tomu úplně propadnout!" 

On ale není největší problém to, že draci nejsou reální. Mnohem větší komplikace by představovala složitá přeprava herců, kulis, náročné sladění časových plánů natáčení atd. atd.. Upřímně, bylo by to natolik náročné, že pochybuji, že k tomu někdy dojde.

Ale Nolan s Joy to úplně nevyloučili: "Máme neuvěřitelné množství materiálu, který musíme ve Westworldu zpracovat, ale zůstaňte na příjmu..."

Řekněme si to rovnou, Hra o trůny a Westworld zřejmě v blízké budoucnosti nenabídnou společnou epizodu. Ale snít můžeme, ne?


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat