American Horror Story: Seriál obnoven pro sedmou řadu. Co na to tvůrce?

Bát se budeme i příští rok.

Ze šesté řady American Horror Story s podtitulem Roanoke (recenze) jsme zatím viděli jen pár dílů, ale jelikož ty bodují, jak pokud jde o názory recenzentů, tak v případě sledovanosti, není až takovým šokem, že stanice FX už schválila sedmou sérii.

To je samozřejmě dobrá zpráva nejen pro publikum, ale i pro tvůrce. Nadšení neskrývá ani jeden z duchovních otců Ryan Murphy, který už má prý rozmyšlené, o čem nová řada bude. Nepřekvapivě to ale neprozradil:

"Napadlo mě to, tak jak mě to vždy napadá. Sedl jsem si na postel a řekl jsem ´To je ono!´. Přemýšlel jsem nad několika nápady, ale neoslovily mě. A pak jsem pomyslel na tuhle jinou věc a doslova si sedl na postel a řekl ´To je ono!´ Kdykoliv se tohle stane, je to nesmírná úleva, protože je to spousta tlaku." 

Ale nápadů asi nemá Ryan zase tak málo, protože bylo nedávno oznámeno, že pracuje i na další "tajné" řadě, která nebude zmíněnou sedmou sérií. Mohla by tak být osmou, případně spin-offem.

SOUVISEJÍCÍ: PRACUJE SE NA "TAJNÉ" NOVÉ ŘADĚ AMERICAN HORROR STORY

Ovšem, teď je asi mnohem palčivější otázkou, o čem bude sedmá řada. Ale to se asi jen tak nedozvíme, námět šesté série tvůrci tajili do poslední chvíle.

Jak se vám zatím líbí nová řada?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat