Živí mrtví: Sedmá řada bude EPICKÁ slibuje spoluautor komiksu

Jen aby.

Po kontroverzním závěru šesté série mají tvůrci The Walking Dead co napravovat. Budou se muset hodně snažit, aby jim někteří diváci odpustili nepovedený cliffhanger. A filmaři už slušně dlouhou dobu slibují, že se máme na co těšit.

Potvrzuje to i Robert Kirkman, spolutvůrce komiksu a konzultant u seriálu. Na otázku serveru EW "Co nám můžete říct o tom, jak bude vypadat sedmá řada?" odpověděl následovně:

"Slovo, která hledám je epické. Seriál se rozrůstá. Představíme Kingdom, už máme Hilltop, více poznáme Saviors a Sanctuary, ve které žijí a zjistíme více o Neganovi, jak vypadá jeho běžný den, což je nesmírně zajímavé. Zjistíme, že je venku spoustu civilizace. Sem a tam jsou menší skupiny, kterým se vlastně docela daří a bude to vzrušující, protože uvidíme, jak přežívají a spousta z nich k tomu přistupuje výrazně jinak než Rick a jeho parta. Takže potkáme tyhle lidi, kteří žijí v apokalyptické situace tak dlouho jako Rick a jeho skupina, které sledujeme od prvního dne, ale neviděli jsme jejich vývoj a postup. A některé z nich se staly podobnými Neganově skupině, některé Ezekielově skupině, některé Gregoryho skupině v Hilltop a rozdíly mezi těmito skupinami, způsob jejich života, bude zábava to v této řadě prozkoumat."

Rozhodně to tak zní. Já se určitě těším na to, že poznáme další skupiny, protože už mě pomalu přestávalo bavit zabývat se hlavně tím, co trápí Ricka a spol..

A co vy, máte také zájem zjistit víc o dalších přeživších nebo byste se raději soustředili jen na ty, které už známe?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat