The Grand Tour: Kdy odstartuje nový motoristický pořad s exmoderátory Top Gearu?

Známe přesné datum.

Poté, co byl Jeremy Clarkson vyhozen z Top Gearu a ze solidarity odešli i jeho dva kolegové Richard Hammond a James May, se jich dobrosrdečně (rozumějte, vycítila příležitost) ujala společnost Amazon, která začala připravovat vlastní motoristický pořad nazvaný neskromně The Grand Tour.

Zatím ale nebylo jasné, kdy se ho dočkáme. Bylo oznámeno pouze neurčité "později v roce 2016" a také jsme byli neustále bombardováni zprávami o tom, že jde o hodně finančně náročnou záležitost. Zřejmě, abychom věděli, že to Amazon hodlá pojmout velkolepě.

Jestli nám opravdu pořad vezme dech, to se dozvíme za pár měsíců. Konečně bylo prozrazeno datum premiéry. Připravte si diáře, bude to v pátek 18. listopadu tohoto roku a další nové díly si budeme moci užívat s týdenním odstupem.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ JE POŘAD THE GRAND TOUR DRAHÝ JAKO "PRASE"

Tedy ne všichni, ale jen ti, kteří si zaplatí přístup ke stremovacím službám společnosti Amazon. Samozřejmě jsou i jiné metody, jak se k pořadu dostanete, ale o těch se tu rozepisovat nebudu.

Amazon očividně projektu věří, objednal rovnou 36 epizod, kdy ho údajně jedna vyšla na závratné čtyři miliony liber. Ale to potvrzeno nebylo.

Dáte novému motoristickému magazínu šanci?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat