Supernatural: Byl to opravdu hnusný týden, říká o natáčení jedné epizody představitel Sama

 Ze kterého dílu byl Jared Padalecki v depresi?

I když jsou platy herců často astronomické, je pravda, že jejich práce je někdy dost těžká (i tak bychom si ji ale asi téměř všichni rádi vyzkoušeli, že?). Někdy jsou po nich vyžadovány náročné fyzické výkony, jindy předstírání niterných emocí, ale občas je ani předstírat nemusí.

Například Jared Padalecki, který ztvárňuje Sama v oblíbeném hororovém seriálu Lovci duchů/Supernatural byl z natáčení epizody Mystery Spot (11. díl třetí řady) na dně. V ní musel Sam prožívat jeden den, během kterého zemřel Dean (Jensen Ackles), stále dokola.

"Cítím, že jediné, co můžu udělat, je být naprosto upřímný jako Sam Winchester a on není zábavný chlapík. Způsob, kterým se vypořádávám se smrtí, jako v případě Mystery Spot, což byla tak trochu komediální epizoda, pro mě byl hodně skličující. Brečel jsem den za dnem. Myslím to vážně. Není to přirovnání. Byl to mizerný, mizerný, mizerný týden mého života. Mohl jsem se chovat jen, jako by to byla realita. Musel jsem se chovat jako Sam a Sam byl zděšený. Když Dean neustále končil zastřelený, hrál jsem tak nejlépe, jak jsem mohl, v reakci na smrt mého bratra. Můj bratr je mrtvý v mém náručí. Zastřelili ho. Spadlo na něj z*srané piáno nebo co to bylo. Pro mě to bylo deprimující, protože jsem se skutečně snažil přesvědčit sám sebe, že můj bratr zemřel a to některými zábavnými způsoby, ale není to zábavné, když se to přihodí vám. Myslím, že scenáristé vytvořili svět, kde zjistíme, jak se to vyvine a pak začneme znovu. Je to jako hrát videohu Kid Icarus, ale po konci hry se dá začít znovu. Hraní videoher bez možnosti pokračovat je pruda. Pokud máte jeden život a pak hra skončí, nekoupil bych si ji." 

Jenže, pokud jsou postavy moc často oživovány, pak divák pro změnu není tak napjatý a tolik se o ně nebojí. Filmaři musejí být hodně opatrní, pokud jde o vzkříšení hrdinů a záporáků.

Jak to zatím jde tvůrcům Supernatural? Nepřehánějí to s oživováním postav?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat