Představitel Harryho Pottera si chce zahrát v Game of Thrones. A to k*revsky hodně

Daniel Radcliffe by se rád objevil v další fantasy sérii.

Těžko si představit někoho, kdo nezná jméno Daniel Radcliffe. Tenhle herec se zapsal do filmové historie jako představitel titulního hrdiny ve veleúspěšné filmové sérii Harry Potter. A bez ohledu na to, že jeho sláva už není tak zářivá, jako v době, kdy mával kouzelnickou hůlkou, pořád platí za velkou hvězdu.

Projekty si tak můžeme vybírat, ale přesto je pár těch, u kterých by zabíjel, pokud by dostal šanci si v nich zahrát. Respektive nechal se zabít.

Daniel by se totiž hrozně rád objevil ve fantasy seriálu stanice HBO Game of Thrones:

"Miloval bych to. I kdyby mě měli jen vzít jen na chvíli a pak mě kurva zabít, byl bych šťastný, kdybych na tom mohl dělat."

A není to úplně nepředstavitelné. Ve Hře o trůny se objevuje britská herecká elita a v sedmé řadě dokonce uvidíme Radcliffeova hereckého kolegu z Harryho Pottera Jima Broadbenta (profesor Křiklan), tak proč ne Daniela?

"Nedávno jsem četl několik opravdu dobrých scénářů k televizním pilotům. Ale předtím jsem byl smluvně vázaný na sedm let... Zrovna teď mám trochu svobody. Takže, když si přečtu scénář k něčemu, co se bude natáčet následující rok, nemusím to odmítnout, protože bych nebyl k dispozici - což jsem dělal dlouhou dobu." 

Snad se Danielova "nabídka" k tvůrcům Game of Thrones donese. Protože by to bylo výhodné pro obě strany, herec by si splnil sen a tvůrci by určitě přilákali ještě více diváků. No řekněte sami, Harry Potter v Západozemí? To neuvidíte každý den.

Zdroj: Digital Spy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat