Režisér Rychle a zběsile a spolutvůrce Banshee chystají seriál, který napsal Bruce Lee

Z toho se musí vyklubat pecka.

Asi se mnou budete souhlasit, když prohlásím, že Bruce Lee v mnoha z nás probudil lásku k bojovým uměním. Určitě jsem nebyl sám, kdo se po zhlédnutí filmů s tímhle šlachovitým šikulou ihned hlásil na hodiny karate.

Bruce Lee ale nebyl jen ikonický sportovec a herec, ale také spisovatel. A právě na motivy jeho tvorby vzniká seriál nazvaný Warrior.

Stanice Cinemax zatím dala zelenou pilotní epizodě, na které se budou podílet hodně zajímavá jména. Produkovat (a možná i režírovat) bude Justin Lin (Rychle a zběsile 6), scénář pak napíše Jonathan Tropper. Ten pracoval na jiném skvělém projektu stanice Cinemax a to akční pecce Banshee (recenze).

Žánrově bychom se měli pohybovat ve vodách kriminálních dramat s příměsí akce a zápletka (pokud tvůrci zůstanou věrni práci Bruce Lee) by se měla věnovat mladému bojovníkovi, který se z Číny přestěhuje do San Francisca a to v době, kdy doznívají následky občanské války. Mladík se pak dostane do středu souboje mezi gangy z Čínské čtvrti.

Linova produkční společnost na seriálu pracuje už od roku 2013, kdy spojila síly s dcerou Bruce Lee Shannon.

Právě ona našla hromadu materiálů a poznámek k projektu, na kterém Bruce Lee pracoval dlouhé roky, ale zatím se nedočkal realizace.

Zní to opravdu lákavě a nezbývá tak doufat, že se pilot stanici Cinemax zalíbí a seriál dostane zelenou.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat