Jedna z nejdivnějších komiksových postav míří do televize

Tohle by mohlo být hodně ujeté.

V komiksech se pohybuje hromada ne úplně tradičních postav. Ale to, co funguje v kreslené podobě nemusí fungovat v hrané. Proto jsem nevěřil tomu, že by někoho napadlo přivést do televize například Squirrel Girl.

Ale světe div se, podle všeho Marvel a společnost ABC Studios pracují na komediálním seriálu na motivy komiksu New Warriors, ve kterém by se právě Squirrel Girl měla objevit. Jen pro ujasněnou, to, že se na projektu podílí ABC Studios neznamená, že série zamíří na stanici ABC. Podle dostupných zdrojů tvůrci nabízejí projekt různých televizím a předpokládá se, že zájem by mohla projevit některá z kabelovek.

Upřímně řečeno jsem zvědav, jak to dopadne. Ale možná by mě nemělo překvapovat, že se dočkáme něčeho podobného, když v kinech řádí mluvící mýval nebo oživlý strom. Tak proč by se nakonec nemohla v televizi prohánět "Veverčí holka", navíc, když už se v animované podobě objevila v seriálech Fantastic Four: World´s Greatest Heroes a Ultimate Spider-Man. K hrané verzi už je tak jen krůček.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat