Netflix objednal seriál s hvězdou How I Met Your Mother

O čem bude?

Cobie Smulders velmi dobře znají fandové kultovního sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Tam ztvárnila Kanaďanku Robin. A asi nebudu přehánět, když poznamenám, že je jednou z těch, kterým se kariérně daří i po konci HIMYM.

Ztvárňuje Mariu Hill v marvelovském filmovém universu a teď navíc bylo oznámeno, že se na ni můžeme těšit v novém seriálu streamovací společnost Netflix Friends from College.

Zápletka je jednoduchá, ale zajímavá. Pozornost se zaměří na několik přátel z Harvardu, kteří jsou nyní čtyřicátníci a jejich profesní i osobní životy jsou různě úspěšné.

Seriál dostali na starost manželé Francesca Delbanco a Nick Stoller. Oba vystudovali Hardvardovu univerzitu, takže mají zkušenosti z první ruky.

Natáčení bude probíhat v New Yorku, jednotlivé epizody budou zhruba půl hodiny dlouhé a jedna z šéfek Netflixu Cindy Holland o projektu prohlásila:

"Nick je komediální mistr. S ´Friends from College´ on a Francesca stvořili svět, který je dojemný i velmi velmi zábavný. Jsme nadšení, že budeme pracovat s nimi a neuvěřitelným obsazením a těšíme se, až se publikum z celého světa bude smát společně s těmito postavami, se kterými se může ztotožnit." 

Cobie se komedinálním žánrem proslavila, tak nezbývá než doufat, že i další tématicky podobný seriál bude podobně úspěšný jako How I Met Your Mother.
Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat