Jaký dopad bude mít seriál The Defenders na Daredevila?

Jak události z chystané minisérie poznamenají Matt Murdocka?

Pokud patříte ke komiksovým fandům, nemusím vám připomínat, že Marvel a Netflix pro nás připravují další seriálové pecky. Chystá se Luke Cage, následovat bude Iron Fist a poté se dočkáme týmovky The Defenders, ve které, kromě zmíněných pánů, uvidíme ještě Jessicu Jones a Daredevila.

Po Defenders je pak v plánu třetí řada Daredevila a je jasné, že události z Defenders budou mít na Matta Murdocka velký vliv. Poznamenal to jeho představitel Charlie Cox:

"S příchodem do The Defenders se Matt bude muset naučit, že potřebuje pomoc ostatních, že nemůže dělat všechno sám. A možná bude mít týmová spolupráce určité přínosy. Takže jakoukoliv lekci se naučí v The Defenders, bude mít myslím vliv na třetí řadu a to, jak bude pokračovat vpřed." 

Daredevil byl zatím skutečně spíše samotář, i když mu občas někdo pomohl. Ale v Defenders se bude muset naučit spolupracovat s ostatními. A třeba bude ve třetí sérii Daredevil díky tomu více otevřený boji proti zločinu ve více lidech. S Elektrou mu to docela šlo.

Další řadu Daredevila uvidíme zřejmě příští rok.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat