Živí mrtví: Byly to dva nejtěžší týdny mého života, říká o natáčení začátku sedmé řady tvůrce

Co Gregory Nicotero prozradil?

Pokud jde o premiéru sedmé řady The Walking Dead, jsou očekávání hodně velká. Finále šesté série (recenze) nebylo až tak uspokojivé (to jsem ještě řekl jemně), jak mnozí doufali a tvůrci mají, co napravovat.

První díl nové série dostal na starosti šéf maskérů, scenárista a producent Greg Nicotero, který se přiznal, že natáčení nebyla procházka růžovým sadem:

"Poslouchejte, byly to dva nejtěžší týdny v mém životě. Vezmete tyhle herce a dotáhnete je tam. Vytáhnete ty nejskrytější, nejtemnější obavy, které kdy měli, protože naši herci jsou kurva v tom. Takže strávíte dva týdny tím, že je berete na tohle místo a je to děsivé. Děláte to znovu a znovu devět dní a když je to u konce, máte pocit, že jste byli svědky těch nejvíce emocionálních věcí, které mohli vyždímat." 

Očividně to nebyla žádná legrace. Ale herecká práce není jen o večírcích a slavnostních premiérách. Občas dostávají hvězdy pořádně zabrat. Ale zase za ty peníze.

Mimochodem, to, co Nicotero pronesl, naznačuje, že zřejmě opravdu bylo natočeno několik verzí řádění Negana (Jeffrey Dean Morgan) a jeho basebalové pálky Lucille.

Sedmá řada odstartuje v říjnu.

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat