Teorie velkého třesku: Matku Penny si zahraje hvězda Ženatého se závazky

A nejen to, už se ví i to, kdo ztvární bratra Penny.

V desáté řadě Teorie velkého třesku konečně zjistíme víc o rodině Penny (Kaley Cuoco). Poznáme totiž jejího bratr a také její matku. Obě role už byly obsazeny a musím říct, že skvělými herci.

Začněme třeba bratrem, o kterém tvůrce seriálu Steve Molaro prohlásil:


"Je to drogový dealer a zrovna se dostal z vězení a potřebovali jsme na to najít vhodného člověka. Možná ho znáte také jako Kennetha ze 30 Rock, je to Jack McBrayer."

Pokud jste viděli povedený sitcom Studio 30 Rock, tak víte, že je to skvělá volba. Jack byl k popukání a nemám pochyb o tom, že nás pobaví i v The Big Bang Theory.

Ovšem, ještě větší radost mi udělalo obsazení jiné herečky a to Katey Sagal. Ano, jde o představitelku Peggy z kultovního seriálu Ženatý se závazky:

"Konečně se setkáme s rodinou Penny. Poznáme matku Penny a jejího bratra a to v první epizodě. Jsme opravdu nadšení, že bude Katey Sagal hrát matku Penny... Jsme nadšení, že se k nám Katey přidá a stane se součástí naší malé rodiny."

Nadšený jsem i já, tentokrát castingoví pracovníci zabodovali a vybrali dva skvělé herce, na které se opravdu těším. Co na novinky v obsazení říkáte vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat