Komiksové střípky: Vrátí se Constantine, Diggle z Arrowa bude akčnější, Gotham šílenější

A kolik crossoverů čeká na Flashe?

Komiksový seriál stanice NBC Constantine dostal pouze jednu řadu (i když nebyla vůbec špatná), ale Matt Ryan si svou roli zopakoval ještě jednou a to v Arrowovi. Kromě toho se mluvilo o tom, že ho uvidíme ve druhé řadě Legends of Tomorrow, což ale není vůbec jisté. Přesto je ale jasné, že s rolí Constantinea Matt ještě neskončil. I když půjde o trochu jiný návrat, než očekáváme.

Matt totiž namluví svérázného bojovníka s temnotou v chystaném animovaném filmu Justice League Dark, který se objeví ještě tento rok.

"Opravdu jsem se chtěl vrhnout na tento projekt a hrát Constantine v jiném kontextu, kdy jsou kolem některé ikonické postavy, které jsou v temném světě DC," poznamenal herec.

Kromě Constantinea ve filmu uvidíme Deadmana, Etrigana, Swamp Thing, Black Orchid, Zatannu, ale také Wonder Woman a Green Lanterna.

Co čeká na Digglea ve páté řadě Arrowa?

Musím se přiznat, že mi John Diggle (David Ramsay) většinou přijde v seriálu Arrow tak trochu navíc. Málokdy hraje pro děj výraznější roli, ale to se zřejmě změní v páté sérii. Alespoň, pokud se bavíme o akci. Potvrdil to Ramsay:

"Myslím, že se seriál obecně vrací k boji proti zločinu v ulicích a boji se zločinem na této úrovni, což je v kontrastu s atomovými bombami a magií a spoustou věcí, o kterých si mohou někteří myslet, že jsou tak trochu okázalé (v originále Flashy, pozn. redakce). Myslím, že to v minulé řadě bezpochyby fungovalo, ale myslím si, že síla seriálu na začátku spočívala i ve faktu, že jsme bojovali s kriminálními bossy a zločineckými lordy jako tým, když jsme používali mozek Felicity a naše svaly, že? K tomu se vrátíme. Takže ano, uvidíte více soubojů s Digglem." 

Málokdo asi bude protestovat, pokud se Arrow vrátí k původnímu pojetí, protože například poslední řada (recenze) nebyla nic moc.

Kolik crossoverů čeká na Flashe? 

Seriály od DC mají crossovery v oblibě, takže jsme jich viděli už slušné množství. A rozhodně tomu nebude jinak ani v budoucnosti. Představitel Flashe Grant Gustin si tím je více než jistý:

"Crossoverů bude v téhle řadě mnohem víc, než jich bylo v předchozích dvou řadách, to je jisté. Upsal jsem se čtyřem. Budu dělat nejméně čtyři epizody jiných seriálů."

Proč by ne, crossovery jsou většinou zábavné, takže nejsem proti.

Gotham bude ještě šílenější

V předchozích řadách Gothamu se udála hromada šílených věcí a další nás čekají i ve třetí sérii. Minimálně, pokud jde o postavu Nathaniela Barnese, kterého ztvárňuje Michael Chiklis. Právě on prozradil:

"Stane se mu něco opravdu hrozného a to ho nezadržitelně změní. Takže tu bude nějaký bezva materiál pro mou postavu. To je popravdě důvod, proč jsem tuhle práci vzal... Tenhle chlapík je fanatický stoupenec práva a pořádku. Je vyděšený. To ho vytáčí doběla. Je opravdu důrazný, neústupný a nezlomný, ale něco se zlomí." 

Co to bude? To se dozvíme v další řadě, která startuje 19. září.

Zdroj: ComicBook 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat